vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder sort

3.238 kr.

Gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante kunstlæderdesign og indbyggede LED-lys vil transformere dit soveværelse. Opnå det bedste af komfort og stil med denne unikke seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845366 Kategori:

Gå ind i et soveværelse, hvor stil og komfort mødes, og oplev vores elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføje en luksuriøs stemning til dit rum.

Læder er et mesterværk. Med vores kontinentalseng i høj kvalitets kunstlæder, får du en overflade, der både er modstandsdygtig over for pletter og nem at rengøre. Det glatte udseende tilføjer et strejf af ægte læders raffinerede skønhed til sengen.

En seng er ikke kun til at sove i. Vores praktiske sengegavl kan justeres efter behov, og giver dig fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af komfort og funktionalitet.

Lys op i dit soveværelse med vores farverige LED-lys. Med en integreret LED-strip kan du skabe en indbydende og hyggelig atmosfære i mørket. Du kan vælge mellem forskellige farver og tilpasse belysningen efter dine præferencer.

Ikke kun udseendet er vigtigt – en god madras er essentiel for en god nats søvn. Vores kontinentalseng har en madras med indbyggede pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for deres evne til at absorberer støj og stød, hvilket giver en forstyrrelsesfri søvn.

Hudvenlig og behagelig – vores topmadras er lavet af et slidstærkt og hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og komfortabel at ligge på. Du vil føle dig som om du flyder på en sky, når du hviler på denne.

Vær opmærksom på, at for hygiejnens skyld kan vi ikke acceptere en returnering af madrassen, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at vi har sørget for at dine behov er dækket.

Lad os ikke glemme det æstetiske ved denne kontinentalseng. Den sorte farve og det elegante design gør den til et fokuspunkt i ethvert soveværelse. Den er fremstillet af holdbare materialer, herunder kunstlæder og konstrueret træ. Denne seng er bygget til at vare.

I pakken finder du alt, hvad du har brug for. Sengerammen, sengegærdet, madrassen, topmadrassen og selvfølgelig den imponerende LED-strip. Det eneste, du skal sørge for, er en certificeret 5 V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet.

Skab den perfekte soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Komfort, stil og funktionalitet kombineres i en enkelt seng. Det er tid til at tage din søvn til det næste niveau.

Scroll to Top