vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder hvid

4.797 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Det moderne LED-lys og det elegante hvide kunstlæder vil tilføje stil og elegance til ethvert soveværelse. Gør din seng til et magisk sted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846254 Kategori:

Vil du elske at vågne op til en følelse af luksus hver morgen? Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys vil give dig den oplevelse, du fortjener. Lad dig blive fortryllet af dens elegante design og funktionelle egenskaber.

Det slidstærke kunstlæder, der er anvendt til denne seng, er af højeste kvalitet, hvilket gør den både smuk og nem at rengøre. Glem alt om pletter og besvær – med kunstlæderet kan du hurtigt og nemt tørre sengen af med en fugtig klud, og den vil stadig bevare sit luksuriøse udseende.

Men denne seng har meget mere at byde på end blot et flot ydre. Den justerbare sengegavl giver dig optimal rygstøtte, når du sidder og læser eller ser tv i sengen. Og for at tilføje en helt unik dimension til din soveoplevelse om natten, er der indbygget farverige LED-lys, der vil lyse op i mørket og skabe en hyggelig atmosfære.

Alt dette komfort og stil er selvfølgelig bygget på en solid madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en lang levetid. Og for at gøre din søvnoplevelse endnu bedre, er der en behagelig topmadras med et blødt og hudvenligt betræk.

Bemærk, at denne seng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og problemfri. Og mens sengen har et USB-stik til lysene, skal du huske at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Så hvorfor vente? Bring et strejf af luksus ind i dit soveværelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev den ultimative komfort og stil samlet i én seng. Du fortjener det bedste, og nu kan du få det.

Scroll to Top