vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm kunstlæder hvid

5.877 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst kunstlæder-design, vil du sove som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846289 Kategori:

Oplev komfort og elegance på en helt ny måde med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Dette sofistikerede møbel vil ikke blot være et fokuspunkt i dit soveværelse, men også give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Vores kontinentalseng er udformet i et slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke blot er let at rengøre, men også tilføjer et strejf af luksus til rummet. Med dens glatte overflade og autentiske læderlook, vil denne seng efterlade en varig og elegant impression.

En praktisk justerbar sengegavl giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Du kan tilpasse sengen til lige præcis den højde, du foretrækker, hvilket gør den endnu mere alsidig og behagelig.

Led-lysene i sengen skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Med en farverig LED-strip kan du skabe lys i mørket og tilføje et unikt touch til rummet. Du vil elske at slappe af i denne beroligende og behagelige atmosfære.

Fokuspunktet i vores kontinentalseng er dens pocketfjedremadras, der er kendt for sin enestående kvalitet og holdbarhed. Fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer lyde og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og forstyrrelsesfri søvn.

Vores kontinentalseng inkluderer også en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod din hud. Den har et holdbart betræk i stof og vil tilføje endnu mere komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi sikrer, at hver pakke kommer med en brugermanual, der gør det nemt at samle sengen. Du skal blot sørge for at have en certificeret 5V USB-strømkilde, da denne ikke er inkluderet.

Skab en imponerende og luksuriøs atmosfære i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Dette er ikke bare en seng, det er en investering i din komfort og velvære. Find din yndlingsplads og giv dig selv den bedste søvnoplevelse muligt.

Scroll to Top