vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder hvid

3.280 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst kunstlæder får du en unik og stilfuld søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846318 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og elegance med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke blot forvandle dit soveværelse til en stilfuld oase, men den vil også give dig den bedste søvnoplevelse i dit liv.

Sengen er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke blot er let at rengøre, men også har et luksuriøst udseende som ægte læder. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med den farverige LED-strip kan du skabe din egen stemningsbelysning i soveværelset og tilføje et strejf af magi til dine aftenrutiner. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun høj holdbarhed, men tilpasser sig også perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig at ligge på, men også hudvenlig og slidstærk. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Dog må du gerne klippe den del med saksesymbolet og USB-delen vil forblive fuldt funktionsdygtig.

Sengen fås i en elegant hvid farve og er lavet af materialer som kunstlæder, krydsfiner og massivt lærketræ for at sikre maksimal stabilitet og holdbarhed.

Så lad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til et rum af komfort og stil. Med denne seng vil du opleve en god nattesøvn som aldrig før. Tag springet og forkæl dig selv med denne udsøgte seng i dag.

Scroll to Top