vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.915 kr.

Gør din søvnoplevelse til en luksus med vores elegante kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt stofdesign er komfort og stil ikke noget, du behøver at gå på kompromis med.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840749 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne seng vil være det naturlige fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en sublim søvnoplevelse.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til denne seng, som ikke kun giver den et enkelt og rent look, men også gør den åndbar og holdbar. Du kan tilpasse sengegavlen efter din præference og nyde en optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen.

For et ekstra touch af elegance og charme har vi indbygget et farverigt LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan justere lysets farver, så det passer til din stemning og skabe den perfekte afslappende atmosfære.

Men komforten stopper ikke her. Denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en optimal støtte. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, hvilket betyder, at du får en bankende rolig søvn nat efter nat.

Desuden er madrassen beskyttet af en hudvenlig topmadras, der gør den ekstra blød og komfortabel at ligge på. Og du behøver ikke bekymre dig om hygiejne, da topmadrassen er nem at rengøre og beskytte.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er let at montere takket være den medfølgende brugermanual. Sengen leveres også med en USB-stik, så du nemt kan tilslutte dine enheder. Bemærk, at strømkilden ikke er inkluderet, så sørg for at have en 5 V USB-strømkilde til rådighed.

Skab et soveværelse i verdensklasse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Gør din søvn til en oplevelse, du aldrig vil glemme. Bestil den i dag og start din rejse mod ultimativ komfort og stil.

Scroll to Top