vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.285 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores flotte kontinentalseng. Inkluderer LED-lys og leverer den ultimative komfort. Køb nu og få en godnatssøvn som aldrig før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840777 Kategori:

Drøm sødt og lev livet til fulde med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil. Bygget med kvalitet og æstetik for øje, vil denne seng være centrum for din søvnoplevelse.

Dette møbel er mere end blot en seng. Dens slidstærke, blå stof fremhæver dens enkle og rene udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du vil elske det, når du læner dig op ad den justerbare sengegavl, der giver perfekt rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Men denne seng er ikke kun skønhed, den har også noget at byde på i form af farverige LED-lys. Du kan sprede lys i mørket og skabe den perfekte atmosfære med LED-stripen på sengens sider. Det vil tilføje et strejf af magi og elegance til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og optimale tilpasningsevne. De absorberer lyde og stød, når du bevæger dig i sengen og sikrer dermed en forstyrrelsesfri søvn hver nat. Med en hudvenlig topmadras til ekstra komfort og en beroligende nattesøvn, får du den bedste søvnoplevelse.

Vi ønsker, at du elsker din nye seng, så vi inkluderer en brugermanual for let montering. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Sætt dig godt til rette og nyd en dyb og afslappende søvn i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Vi sørger for at levere et produkt af høj kvalitet med en sofistikeret blanding af komfort og æstetik, så du kan vågne op frisk og fuld af energi. Bestil din drømmeseng i dag og se frem til guddommelig søvn.

Scroll to Top