vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.185 kr.

Oplev en ultimativ søvnoplevelse i stil med det moderne og sofistikerede. Vores kontinentalseng med LED-lys og stilfuld stofgråbrun farve vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840783 Kategori:

Drøm dig væk i en god nats søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er mere end bare en komfortabel soveplads – den er et æstetisk mesterværk til dit soveværelse.

Med sit enkle og rene look i slidstærkt stof vil denne kontinentalseng med sikkerhed tiltrække opmærksomhed. Dens åndbare og slidstærke materiale sikrer ikke kun komfort, men også holdbarhed i mange år fremover.

Vores praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den tilpasser sig netop dine behov. Den giver også en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer.

En særlig højdepunkt ved denne seng er dens farverige LED-lys. Du kan skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse med de farverige lys nuancer. Et spændende og stemningsfuldt element, der gør denne seng til et kunstværk.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig søvnoplevelse. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt og slidstærkt stof, der sikrer både komfort og holdbarhed. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vi har gjort det nemt for dig at montere sengen med den medfølgende brugermanual, og den har også et praktisk USB-stik. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i gråbrun stofudgave vil bringe stil og komfort ind i dit soveværelse. Denne seng er det ultimative valg for dem, der ønsker både æstetik og kvalitet i deres søvnrutine. Gør dig klar til at drømme sødt og opleve en utrolig nattesøvn hver eneste nat.

Scroll to Top