vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.127 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med smukt LED-lys og cremefarvet stof vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840807 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof det ideelle valg til dit soveværelse. Denne seng vil tiltrække alle blikke og være samlingspunktet i din indretning.

Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse. Den slidstærke stoftekstur af høj kvalitet giver ikke kun sengen et elegant udseende, men er også åndbart og holdbart. Sengen har desuden en justerbar sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine yndlingsfilm.

Men det er ikke alt. For at tilføje lidt magi til dit soveværelse er sengen udstyret med farverige LED-lys. Disse lysstrimler vil skabe en stemningsfuld atmosfære og lyse op i mørket på en unik måde.

Når det kommer til komfort, går vi ikke på kompromis. Vores madras med pocketfjedre tilbyder yderst høj kvalitet og ekstra støtte. De individuelle spring tilpasser sig din kropsform og absorberer effektivt støj og bevægelse. Topmadrassen er desuden lavet af hudvenligt materiale og sikrer, at din komfort er i top.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men lad det ikke stoppe dig fra at nyde den ultimative søvnoplevelse.

Enkel montering er garanteret, da produktet leveres med en brugervenlig manual. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken, men fremragende belysning er kun et stik væk.

Sammendraget af denne fantastiske kontinentalseng inkluderer: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en farverig LED-strip. Så forbered dig på at sove som en stjerne og skabe en drømmende atmosfære med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Grib chancen og bring glans til dit soveværelse.

Scroll to Top