vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.160 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores eksklusive kontinentalseng. Lysegrå stof og indbyggede LED-lys skaber en atmosfære af luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840810 Kategori:

Oplev den ultimative luksus i dit soveværelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant lysegrå farve. Denne seng bliver det strålende centrum i dit soveværelse og giver dig et uovertruffent niveau af komfort og stil.

Stoffet på denne kontinentalseng er ikke bare smukt at se på, det er også af høj kvalitet. Det er åndbart og slidstærkt, så det vil føles behageligt mod din hud og bevare sin fejlfri udseende i lang tid. En praktisk justerbar sengegavl giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Vores LED-lys giver sengen et magisk touch og skaber en atmosfære af varme og hygge i dit soveområde. Du kan vælge mellem en række af farver, som vil oplyse rummet og tilføre en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Madrassen på denne kontinentalseng lever op til de højeste standarder. Den moderne pocketfjederteknologi sikrer en perfekt tilpasning til din kropskontur og giver enestående støtte og komfort. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten lang.

En blød og hudvenlig topmadras forbedrer din komfort yderligere. Den er lavet af holdbare materialer og giver ekstra polstring og støtte til din krop. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt at samle den. Den inkluderer også et USB-stik, men bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Skab et indbydende og sofistikeret soveområde med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og vær omgivet af luksus og komfort hver eneste nat. Lad dig forføre af denne sengs skønhed og funktionalitet og gør dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top