vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.400 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign er dette sengen, der forvandler dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840814 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk søvn? Med vores eksklusive vidaxl kontinentalseng med LED-lys kan du opleve ultimativ komfort og æstetik på soveværelset. Lad os dykke ned i detaljerne, der gør denne seng til det perfekte valg for dig.

Fra det øjeblik du sætter øjnene på denne seng, vil dens enkle og rene look fange din opmærksomhed. Den er indpakket i et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også sikrer åndbarhed og lang holdbarhed. Vores stof er designet til at stå imod hverdagens slid og kampe.

Når det kommer til funktionalitet, er vores kontinentalseng også i en klasse for sig. Denne seng er udstyret med en behagelig sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Det betyder, at du kan nyde en optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsfilm.

Nu er det tid til at sætte lidt kulør på dit soveværelse. Vores seng er udstyret med en farverig LED-strip, der kan skabe en unik atmosfære og tilføje lidt magi til dine omgivelser. Forestil dig at falde i søvn til bløde og beroligende farver eller vågne op til en lysstærk morgenenergi. Mulighederne er uendelige.

For at sikre en god nats søvn er vores kontinentalseng udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og sikrer en optimal liggeposition og absorberer støjen, når du vender og drejer dig om natten. Du vil vågne frisk og veludhvilet uden rygsmerter – det er fantastisk.

Vores topmadras er også noget særligt. Betrækket er lavet af et hudvenligt stof, der er behageligt for din hud og giver dig ekstra blødhed og komfort. Vi værner om dit velbefindende.

Bemærk, at for dit helbreds skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men rolig, vi har gjort det nemt for dig med en brugermanual, der følger med produktet, så du hurtigt og nemt kan få din seng op at stå.

Sengen leveres også med et USB-stik, der er klar til at forbinde det lysende LED-lys. Bemærk venligst, at den nødvendige USB-strømkilde ikke er inkluderet. Så sørg for at have den certificerede 5V USB-strømforsyning klar, og du vil blive forbløffet over, hvor nemt det er at skabe magiske øjeblikke i dit soveværelse.

Når det kommer til dimensioner, er vores vidaxl kontinentalseng perfekt til dig med en sengestørrelse på 100×200 cm. Derudover får du en madras på 100x200x20 cm og en topmadras på 100x200x5 cm. Alt er nøje udvalgt for at skabe den bedst mulige søvnoplevelse for dig.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaxl kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Tag din søvn til nye højder og vågn op til en verden af komfort og stil. Livet er for kort til at sove på en kedelig seng. Vælg det bedste for dig og din søvnkvalitet.

Scroll to Top