vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.633 kr.

Få drømmen om en luksuriøs og indbydende søvn til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng. Det integrerede LED-lys skaber den perfekte atmosfære, mens den stilfulde lysegrå stofbeklædning tilføjer en moderne touch. Få den ultimative komfort og stil med vores unikke kontinentalseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840841 Kategori:

Dyk ned i en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Dette fantastiske møbel vil være omdrejningspunktet i dit soveværelse og sikre dig en behagelig og dyb nattesøvn.

Vi har tænkt på alt for at sikre dig den bedste komfort og stil. Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, der både er åndbart og elegant. Det giver en følelse af luksus og samtidig en stærk og holdbar overflade.

Det er ikke kun udseendet, der gør denne seng speciel. Den kommer med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv, vil sengegavlen sikre, at du sidder behageligt og ergonomisk korrekt.

Skab magi og atmosfære i dit soveværelse med vores farverige LED-lys. Lyset er integreret i sengen og kan tændes og slukkes efter behov. Lad lyset guide dig ind i drømmeland og skabe en afslappende stemning i rummet.

En god madras er afgørende for en god nattesøvn, og vores kontinentalseng skuffer bestemt ikke. Den er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer effektivt stød og støj, når du bevæger dig i løbet af natten, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og maksimal komfort.

Topmadrassen er designet med din hud i tankerne. Den er lavet af hudvenligt stof og giver dig ekstra blødhed, når du ligger ned. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt, men vi er sikre på, at du vil elske den.

Vores produkt kommer med en detaljeret brugermanual for nem montering, og vi er sikre på, at du vil nyde oplevelsen af at samle og indrette din helt egen oase af ro og komfort. Bemærk, at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men vi sørger for alt det fornøjelige ved sengen.

Så tag springet ind i en ny verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Lad drømmene blive virkelighed, og skab din egen ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top