vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof cremefarvet

3.677 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores stilfulde kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og cremefarvet stofdesign er dette det ultimative valg for stilbevidste møbelentusiaster. Oplev komforten i din drømmeseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840846 Kategori:

Udforsk en nattesøvn fyldt med stil og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en blød cremefarve. Denne seng er ikke kun et praktisk møbel, men også et elegant fokuspunkt i dit soveværelse.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, har en enkel og ren æstetik, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på at få god støtte og komfort hver eneste nat.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine individuelle behov. Denne alsidige funktion er perfekt til at give dig den optimale rygstøtte, når du læser en god bog eller ser tv i sengen.

Glem ikke detaljen, der gør denne seng helt unik – LED-lyset. Med en farverig LED-strip kan du tilføje et stemningsfuldt lys i mørket og skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Det er den perfekte måde at sætte prikken over i’et på din nattesøvn.

Derudover sikrer sengens madras med pocketfjedre en høj kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød, og sikrer dig en fredfyldt søvn.

Den medfølgende topmadras har et hudvenligt stofbetræk, som gør den både blød og behagelig. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør det nemt at samle, og den har en USB-forbindelse, så du nemt kan oplade dine elektroniske enheder. Bemærk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gå ikke glip af chancen for at opleve en fantastisk nattesøvn i vores skønne cremefarvede kontinentalseng med LED-lys. Giv dit soveværelse et løft i både stil og komfort.

Scroll to Top