vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.696 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen seng med indbygget LED-lys. Den stilfulde vidaXL kontinentalseng garanterer en god nats søvn og tilføjer den perfekte atmosfære til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840876 Kategori:

Forestil dig følgende: Du træder ind i dit soveværelse, og dine øjne lander på den spektakulære vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne ekstravagante seng vil revolutionere din søvnoplevelse og tilføje en sublim elegance til dit rum.

Med sit enkle og rene udseende er stoffet både åndbart og slidstærkt. Du kan trygt slå dig ned i den justerbare sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte og øger din komfort, når du læser eller ser tv.

Det er dog ikke blot komforten, der gør denne seng til noget særligt. Et farverigt LED-lys strip, der snor sig rundt om sengepuden, forvandler dit soveværelse til et magisk rum. Skab en unik atmosfære og lad de varierende farver fortrylle dig i nattemørket.

Men komforten stopper ikke her. Den indbyggede pocketfjedermadras tilbyder en ekstraordinær tilpasningsevne og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Topmadrassen er desuden hudvenlig og utrolig behagelig at ligge på.

Vær dog opmærksom på, at du af hygiejniske årsager ikke kan returnere madrassen, hvis emballagen er åbnet. Du kan dog klippe den del af madrassen med saksesymbolet, og USB-delen vil forblive intakt.

Denne kontinentalseng er skabt til at imponere. Den er fremstillet af holdbare materialer, herunder konstrueret træ og massivt lærketræ, og har en dimension på 193 x 144 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H). LED-strippen er 55 cm lang og leveres med en 150 cm USB-ledning og en 30 cm strømkabel.

Samlingen er hurtig og nem takket være den medfølgende brugermanual. Bemærk dog, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Dette er chancen for at skabe et soveværelse, der oser af eksklusivitet og stil. Gør dig klar til at opleve en nattesøvn, der er ud over det sædvanlige. Vælg vidaXL kontinentalsengen med LED-lys, og lad din søvn blive en spektakulær oplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top