vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof gråbrun

4.689 kr.

Få en luksuriøs og oplyst søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Oplev komfort, stil og det unikke LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840907 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med stil og komfort? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige det, du har brug for. Denne seng vil bringe luksus og elegance ind i dit soveværelse og blive det ultimative fokuspunkt.

Vores kontinentalseng er designet med et enkelt og rent look, der vil tilføje et strejf af raffinement til enhver indretning. Det åndbare og slidstærke stof sikrer ikke kun sengens langvarige skønhed, men også din komfort.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til dine individuelle behov. Uanset om du ønsker at læse en spændende bog eller se tv, vil vores seng give dig den perfekte rygstøtte i en komfortabel position.

Forkæl dig selv med farverig LED-lys, der bringer magi ind i dit soveværelse. Du kan skabe en beroligende atmosfære ved hjælp af denne smukke LED-strip, der spreder livligt lys omkring sengen.

Men vores kontinentalseng handler ikke kun om udseendet. Den er også utroligt behagelig at sove på takket være de indbyggede pocketfjedre. Disse højkvalitetsfjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur, absorberer støj og bevægelser og giver dig en rolig søvn.

For at bevare det ultimative niveau af komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med en blød og behagelig overflade. Denne madrasbeskytter vil give dig den optimale søvnoplevelse hver nat.

Vær opmærksom på, at vi prioriterer hygiejne, og derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men du kan være helt tryg med vores brugervenlige monteringsmanual, der sikrer en problemfri installation.

Vores vidaXL kontinentalseng inkluderer også et USB-stik, der kan bruges til opladning af enheder. Bemærk dog, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Forkæl dig selv med stil, komfort og en god nattesøvn.

Scroll to Top