vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkegrå

4.740 kr.

Forkæl dig selv med vores elegante kontinentalseng, der kombinerer stil og komfort. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stof, får du en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840912 Kategori:

Klar til en nattesøvn, der virkelig imponerer? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys bliver din søvnoplevelse både luksuriøs og inspirerende. Forestil dig at vække dine sanser i et soveværelse, hvor komfort og æstetik smelter sammen i perfekt harmoni.

Denne kontinentalseng vil være fokuspunktet i dit soveværelse med sit elegante og enkle design. Det slidstærke stof giver ikke kun et forfriskende og rent look, men er også åndbart og holdbart. Du vil nyde at ligge på den og opleve komforten på en helt ny måde.

Sengen er ikke bare smuk at se på, den er også praktisk. Den justerbare sengegavl giver den optimale støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser eller ser fjernsyn. Den tilpasser sig dine behov og sikrer en komfortabel oplevelse hver gang.

Lad os tale om lysene. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens design, giver et fantastisk lys i mørket. Skab en atmosfære, der passer til din sindstilstand, og lad dit soveværelse transformeres til en oase af afslapning og ro.

For at sikre den bedste søvnoplevelse er sengen udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte og komfort. Du vil elske den følelse af at blive omfavnet af kvalitet og luksus.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig med sit slidstærke stofbetræk. Den tilføjer en ekstra dimension af komfort og fuldender din soveoplevelse.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores garanti for kvalitet og håndværk kan du være sikker på, at denne seng vil give dig mange års komfort og glæde.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering. Glæd dig til at nyde den elegante sengestel, sengegærdet, madrassen, topmadrassen og de to LED-strips, der følger med pakken.

Tøv ikke med at skabe en drømmeagtig atmosfære i dit soveværelse. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og oplev glæden ved en nattesøvn, der virkelig er inspirerende. Gå ikke glip af denne chance for at transformere dit soveværelse til en stilfuld og luksuriøs oase. Bestil din seng i dag.

Scroll to Top