vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

4.897 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Det elegante design med indbygget LED-lys giver dig en unik og behagelig atmosfære. Gør dit soveværelse til et stilfuldt tilflugtssted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840913 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil ikke blot blive et fokuspunkt i dit soveværelse, men også gøre din søvnoplevelse til noget helt specielt.

Med dens slidstærke stof i en elegant sort farve, har denne seng et enkelt og rent look. Ikke blot er stoffet åndbart, men også yderst holdbart – så du kan nyde din seng i mange år frem.

Denne kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng, den er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Så uanset om du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv, vil du opleve en fantastisk rygstøtte og komfort.

Lad dig fortrylle af de farverige LED-lys, som bringer lys og liv til dit soveværelse. Gør dine nætter mere magiske med et touch af farve og unik belysning.

Med en madras med pocketfjedre vil du opleve den perfekte kombination af komfort og holdbarhed. Disse individualistiske fjedre sikrer ikke blot lang levetid, men også en optimal tilpasning til din krop. Du vil opleve, hvordan de absorberer støj og stød, så du får en uforstyrret søvn.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er hudvenlig og har et blødt stofbetræk for den ultimative komfort. Du vil føle dig som om du sover på en sky, når du ligger i denne seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men lad det ikke afholde dig fra at opleve en himmelsk søvnoplevelse.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri. Og selvom der følger et USB-stik med, skal du selv sørge for at skaffe den certificerede 5V USB-strømkilde.

Skab dit eget drømmeunivers med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Din søvn vil ikke bare være vigtig, den vil være inspirerende og luksuriøs hver eneste nat.

Scroll to Top