vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.248 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign vil denne seng fuldende dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840942 Kategori:

Lad lyset guide dig ind i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne luksuriøse seng vil være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse og sikre dig en god nattesøvn.

Sengens slidstærke stof fremviser et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan justere sengegavlens højde efter dine behov og få fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Giv dit soveværelse et strejf af farve med de levende LED-lys langs sengens kanter. Disse farverige lys vil skabe en hyggelig atmosfære og tilføje et strejf af elegance til dit værelse.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig, hvilket giver dig den bedste søvnoplevelse.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer en ekstra komfortabel overflade at sove på. Bemærk, at af hensyn til hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen, og kun delen med saksesymbolet kan klippes til.

Denne seng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, og den inkluderer et USB-stik. Bemærk venligst, at du skal bruge en 5 V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken.

Skab din egen personlige oase med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at kombinere stil, komfort og en smule magi i dit soveværelse.

Scroll to Top