vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkegrå

5.014 kr.

Opgrader dit soverum med vores luksuriøse og moderne kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys til en romantisk atmosfære og æstetisk stoffinish er vores seng det ultimative valg for den stilbevidste.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844043 Kategori:

Tag en rejse til drømmeland med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en betagende mørkegrå farve. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved, den er et kunstværk, der vil skabe et luksuriøst og indbydende rum i dit soveværelse.

Sengen er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også giver et elegant og rent udseende. Du kan også tilpasse højden på sengegavlen for at opnå den perfekte rygstøtte, når du har brug for at sidde op og læse eller se tv i sengen.

For at tilføje en legende og beroligende atmosfære har sengen en farverig LED-strip, der kan lyse op i mørket. Du kan skabe dit eget personlige stemningslys, der passer til dit humør og stil.

Men det er ikke kun stil og komfort, der er i fokus her. Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og stød og sikrer en uforstyrret søvn gennem natten.

For at tilføje ekstra komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige madrasbeskytter er perfekt til at forbedre din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men du kan med sikkerhed klippe lysbåndet efter dine behov uden bekymringer. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem installation.

Vent ikke med at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Hver nat vil blive en ekstraordinær rejse til drømmeland.

Scroll to Top