vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof lysegrå

3.224 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en afslappende stemning i soveværelset og nyd en luksuriøs nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844050 Kategori:

Forny dit soveværelse med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil ikke blot være det centrale omdrejningspunkt i dit rum, men den vil også give dig en fantastisk nattesøvn. Med et enkelt og rent look er det slidstærke stof både åndbart og holdbart.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Denne smarte funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Hvad der virkelig gør denne seng unik, er den farverige LED-strip, der kan skabe stemningsfyldt lys i mørket. Lad denne LED-lysstrimmel forvandle dit soveværelse til et fantastisk og indbydende rum.

Madrassen er designet med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle pocketfjedre tilbyder en fremragende tilpasningsevne og kan effektivt absorbere støj og stød ved bevægelser i sengen.

Du vil også elske den hudvenlige topmadras, der er lavet med en blød og behagelig overflade. Betrækket er slidstærkt og venligt mod huden, hvilket vil sikre dig en god nats søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes, og kun delen med saksesymbolet kan klippes. USB-stikket er inkluderet, men den dertilhørende strømkilde på 5 V skal købes separat.

Gør dit soveværelse fuldendt med vores lysegrå kontinentalseng med LED-lys. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Nem montering er garanteret med den medfølgende brugervejledning. Få en god nats søvn og skab en fortryllende atmosfære med vores enestående kontinentalseng.

Scroll to Top