vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.163 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og en luksuriøs stofbeklædning er denne seng den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844074 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. En seng, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer elegance til dit soveværelse.

Sengen er dækket af et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Det klare og enkle design passer til enhver indretning, og det giver dig mulighed for at slappe af i luksus.

Vores kontinentalseng er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver optimal rygstøtte og komfort, når du ønsker at læse en spændende bog eller se dit foretrukne tv-program.

Skab en stemningsfuld atmosfære med den farverige LED-strip på sengens kant. Dette gør det nemt at tilpasse sengens lys efter din smag og behov.

Madrassen er lavet med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort. Den er færdig med et slidstærkt stofbetræk, der føles behageligt mod din hud.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe LED-strips efter behov uden problemer.

Klar til at komme i gang? Monteringen er enkel, og der medfølger en brugermanual for at guide dig på vej.

Kombineret med den inkluderede LED-strips skaber vores vidaXL kontinentalseng en unik og fortryllende atmosfære i dit soveværelse.

Få mest muligt ud af din sovetid med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top