vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof sort

2.890 kr.

Forny dit soveværelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil med det unikke sorte stofdesign.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844075 Kategori:

Drøm dig væk til luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil bringe elegance og stil ind i dit soveværelse og give dig en god nattesøvn, som du fortjener.

Vi har valgt et slidstærkt sort stof, der ikke kun ser fantastisk ud, men også er åndbart og holdbart. Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, hvilket giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Den virkelige wow-faktor ved denne seng er det farverige LED-lys, der er indbygget i sengerammen. Skab en fantastisk atmosfære og tilpas lyset efter dine ønsker. Lad lyset følge dig til søvnen og vær vågen til en strålende start på dagen.

Men komforten stopper ikke der. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og absorberer bevægelse uden at forstyrre din partner. Du kan se frem til en afslappende søvn uden ubehagelige stød og irriterende lyde.

For at holde madrassen i perfekt stand er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Den er lavet af blødt stof og tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng i sort stof vil være det perfekte supplement til dit soveværelse. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og kommer med en brugervenlig monteringsmanual, så du nemt kan samle den.

Bemærk, at sengen har et USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet. Vi anbefaler at bruge den medfølgende USB-ledning og strømkabel for optimal drift og sikkerhed.

Så hvorfor skulle du lade din søvn og stil gå på kompromis? Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof og nyd hver nat som en drøm.

Scroll to Top