vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.372 kr.

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vores eksklusive kontinentalseng. Med stilfuldt LED-lys og luksuriøst stofdesign får du en drømmende nats søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837708 Kategori:

Forestil dig en verden af komfort og luksus, hvor din søvn bliver forvandlet til en oplevelse af ren velvære og afslapning. Præsentere vi: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm i en fortryllende blå farve.

Lad os starte med stoffet, der er brugt på denne seng. Det har ikke kun et enkelt og rent udseende, men det er også åndbart og slidstærkt. Du vil føle den bløde tekstur mod din hud, når du lægger dig til rette.

En praktisk og justerbar sengegavl giver ikke kun støtte til din ryg, når du læser eller ser tv, men det er også en attraktiv og stilfuld funktion i soveværelset.

Nu til det mest magiske element ved denne seng – de farverige LED-lys. Disse lysstrimler skaber en atmosfære af ro og fred, når mørket falder på. Lad dig forføre af deres blide skær, der skaber en helt unik og behagelig stemning i dit soveværelse.

Men det er ikke alt. For at sikre, at komforten er i højsædet, er madrassen udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur og absorberer støj og bevægelser, når du vender dig i søvne.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den beskytter madrassen samtidig med at den tilføjer endnu et lag af komfort til din soveoplevelse.

Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men vær ikke bekymret, for monteringen er enkel og nem med den medfølgende brugermanual.

Sengens blå farve, sammen med blødt stofbetræk og stilfuldt design, vil give dit soveværelse en forfriskende og moderne æstetik. En æstetik, der er lige så behagelig for øjnene som for din søvn.

Oplev ren luksus og komfort med livets essens – vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dine drømme blive til virkelighed med dette fantastiske stykke møbelkunst. Vågn op frisk og revitaliseret hver morgen, klar til at tage verdenen i dag.

Scroll to Top