vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

3.345 kr.

Få din drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt mørkegråt stof, oplev ultimativ komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837711 Kategori:

Lad dig blive fortryllet af vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også være den perfekte centerpiece for dit soveværelse.

Med et enkelt og elegant look, er stoffet både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig kvalitet. Du kan endda justere sengegavlen i højden, hvilket giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se tv.

Nu kommer det mest fortryllende element af denne seng – den farverige LED-strip. Skab en magisk stemning i dit soveværelse med de forskellige lysfarver, som dette sengelys kan give. Det er den perfekte måde at skabe hygge og afslapning på.

Men komforten stopper ikke her. Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilbyder en perfekt tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer også stød og støj, når du bevæger dig i sengen, så du kan få den mest uforstyrrede søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Montering er nemt, og hvert produkt leveres med en brugermanual for at sikre en problemfri installation. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Så hvorfor vente? Drej soveværelset om til din personlige oase af afslapning og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Bestil i dag og lad drømmene blive til virkelighed.

Scroll to Top