vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

4.704 kr.

Drøm dig væk til lysets magi med vores eksklusive kontinentalseng. Det smukke LED-lys og det luksuriøse stof i mørkegrå gør dette til det perfekte valg for dem, der ønsker at skabe en atmosfærisk og stilfuld soveoplevelse.
(159 tegn)

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838563 Kategori:

Forestil dig at træde ind i dit drømme-soveværelse og blive mødt af vidunderlige lysstråler og en sofistikeret kontinentalseng – ja, det er ingen anden end vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stofbetræk.

Lad os starte med at tale om stoffet. Det er ikke kun smukt at se på med sit enkle og rene udtryk, men det er også åndbart og yderst slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng bliver en tidløs tilføjelse til dit soveværelse.

En praktisk sengegavl følger med, og det bedste er, at den kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser dine foretrukne tv-serier.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip, der skaber en tryllebindende atmosfære i dit soveværelse. Lad lyset guide dig gennem de stille nætter og bidrage til en beroligende oplevelse.

Når det kommer til selve madrassen, har vi sørget for kun at bruge de bedste materialer. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform. Med disse fjedre kan du nyde en rolig søvn uden at blive forstyrret af bevægelser.

Topmadrassen er også noget særligt. Den er indhyllet i et hudvenligt stofbetræk, der er både slidstærkt og behageligt. Du vil føle dig svævet på en sky af komfort og hygge, når du hviler på den.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er fjernet. Men du vil helt sikkert ikke ønske at adskille dig fra denne fantastiske seng, når først du har prøvet den.

Slutningen på hver seng er udstyret med en USB-forbindelse, der giver dig mulighed for at oplade dine elektroniske enheder bekvemt. Og bare rolig – selvom du klipper delen med USB’en, vil den stadig fungere perfekt.

Med hvert produkt følger der også en brugermanual, der gør monteringen til en leg. Vi har tænkt på det hele.

Så er der ikke mere at sige end: Vågn op til en ny og strålende dag i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Bestil den i dag og gør dine søvndrømme til virkelighed.

Scroll to Top