vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof sort

4.617 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign er denne seng det perfekte valg for en luksuriøs og moderne søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838564 Kategori:

Vil du gerne opleve en drømmelignende søvn og tilføre dit soveværelse en stemning af elegance og stil? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det perfekte valg for dig.

Med sin robuste konstruktion og flotte sortfarvede stofbeklædning tilbyder denne kontinentalseng både enestående komfort og en smuk æstetik. Stoffet er ikke blot slidstærkt, men tillader også huden at ånde frit, hvilket sikrer en behagelig oplevelse hver nat.

Du vil elske den praktiske justerbare sengegavl, der giver fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Og som prikken over i’et, kan du skabe magiske øjeblikke med det farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber en beroligende atmosfære.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Den medfølgende topmadras har også en hudvenlig overflade og tilføjer en ekstra blød komfort.

Bemærk, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, når emballagen først er åbnet. Dog kan du klippe LED-stripen i den ønskede længde, og USB-funktionen vil stadig fungere perfekt som før.

Med en sengestørrelse på 140×190 cm har du masser af plads til at strække ud og slappe af. Denne kontinentalseng er lavet af holdbare materialer som krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Sættet indeholder alt hvad du behøver for at drømme sødt: en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras samt to LED-strips. Vær opmærksom på, at pakken ikke inkluderer den 5V USB-strømkilde, men en brugermanual er inkluderet for en nem og problemfri montering.

Vælg vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og forvandl dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis. Grib øjeblikket og skab din egen drømmeoase i dag.

Scroll to Top