vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

4.671 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab den rette atmosfære og søvn i luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838570 Kategori:

Drømme om en god nattesøvn og skab en oase af ro i dit soveværelse med vores helt unikke produkt – vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende lysegrå farve. Denne ekstravagante seng vil med sikkerhed tiltrække opmærksomhed og blive et fokuspunkt i dit hjem.

Vi har nøje udvalgt slidstærkt stof til denne seng, der ikke blot tilføjer et enkelt og rent look, men også gør den åndbar og holdbar. En praktisk justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den i præcis den højde, som du ønsker. Det giver fremragende støtte til din ryg, når du nyder at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier.

Der er ingen grænser for, hvor magisk denne seng kan være. Skab et forbløffende lys i dit soveværelse med det farverige LED-lys, som er indbygget i sengen. Lad det skabe den perfekte stemning og tilføje en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Men det er ikke alt. Denne kontinentalseng byder også på en madras med pocketfjedre. Vores højtkvalitets pocketfjedre er individuelle og sikrer en fantastisk komfort, holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt stød og støj, når du vender og drejer dig i sengen, og giver dig dermed en rolig og uforstyrret søvn.

Vi har ikke glemt din komfort og velvære. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer en ekstra lag af luksus i din seng. Den har et slidstærkt stofbetræk, som er behageligt mod din hud.

Vi ved, at dit helbred og hygiejne er vigtigt. Derfor er det vigtigt at bemærke, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager. Du kan dog klippe lysbåndet på den ønskede længde, og USB-funktionen fortsætter ufortrødent.

For at give dig den bedst mulige oplevelse følger hver seng med en brugermanual til nem og problemfri montering. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men det vil ikke forhindre dig i at opleve denne unikke skønhed i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er ikke kun ekstraordinær, men den medfølgende LED-lys, den justerbare sengegavl og de førsteklasses materialer gør denne seng til en must-have for enhver, der ønsker en god nattesøvn med en touch af elegance.

Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-lys. Med vores vidaXL kontinentalseng er din drømmeseng nu en realitet. Giv dit soveværelse den opgradering, det fortjener, og lad denne seng bringe dig komfort og stil i mange år fremover.

Scroll to Top