vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.451 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med elegant LED-lys, fantastisk komfort og stilfuldt stofdesign vil du vågne op frisk og veludhvilet. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838632 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng vil helt sikkert blive centrum for dit soveværelse og give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med vores slidstærke stof i en tidløs lysegrå farve får sengen et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også særdeles slidstærkt og holdbart, så du kan nyde sengen i mange år.

Vi har også tænkt på din komfort, når du sidder op i sengen. Derfor har vi designet en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne giver dig fantastisk støtte til ryggen, når du vil læse en spændende bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Ønsker du at tilføje lidt farverige lys til dit soveværelse? Så vil vores indbyggede LED-strip helt sikkert vække din begejstring. Du kan skabe en visuel fest ved at tilføje en farverig og stemningsfuld belysning i mørket, der vil få dig til at føle dig som din egen stjernehimmel.

Men komforten stopper ikke der. Vi har også inkluderet en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres uovertrufne kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men også en fantastisk evne til at tilpasse sig din krop og absorbere støj og stød, når du bevæger dig.

Som en ekstra bonus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der er lavet med et blødt og behageligt stofbetræk. Dette beskytter madrassen og giver dig endnu mere komfort, når du ligger og nyder søvnens lækkerier.

Tag dog notits af, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men fortvivl ikke. Vi sikrer, at monteringen af sengen er så nem som mulig med den medfølgende brugermanual. Bemærk også, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Lad drømmene om den perfekte nattesøvn gå i opfyldelse med vores fantastiske kontinentalseng. Du fortjener kun det bedste, og denne seng vil blive dit private paradis af komfort og stil. Bestil din helt egen vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og oplev ægte luksus som aldrig før.

Scroll to Top