vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.996 kr.

Dyk ned i luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stof og en perfekt størrelse, er denne seng den ultimative værdi-for-penge investering. Giv din søvn en opgradering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841013 Kategori:

Drøm dig væk til en nat under stjernerne med vores inspirerende kontinentalseng med LED-lys. Denne seng bliver det smukke midtpunkt i dit soveværelse og vil sikre dig en fantastisk nattesøvn.

Vores kontinentalseng er ikke blot et syn for øjet, men også utroligt funktionel. Den er fremstillet i slidstærkt stof, der både har et elegant og rent look. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, så du kan nyde godt af denne seng i mange år fremover.

Det er ikke kun udseendet, der gør denne seng særlig. Den er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Dette giver dig den optimale rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser tv i sengen.

For at sætte prikken over i’et har denne seng en unik LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe en farverig atmosfære i dit soveværelse. Lad dig forføre af det bløde og sprudlende lys, der skaber en behagelig stemning, når mørket falder på.

Men denne seng er ikke kun smuk – den er også utroligt komfortabel. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en yderst høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støjen og stødene fra dine bevægelser, så du får en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er også noget helt særligt. Den er fremstillet af hudvenligt materiale, der gør den blød og behagelig at ligge på. Topmadrassen beskytter desuden madrassen og forlænger dens levetid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Du kan dog klippe lysbåndet og det vil fungere som før. Produktet leveres med en brugermanual for nem montering.

For at fuldende oplevelsen er der inkluderet et USB-stik, der tilføjer et moderne og praktisk touch til sengen. Bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Giv dit soveværelse en stilfuld opgradering med vores fantastiske kontinentalseng. Sengen leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Så drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top