vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof lysegrå

3.047 kr.

Få en god nats søvn fuld af luksus og stil med denne moderne kontinentalseng. Den stilfulde stofbeklædning og det integrerede LED-lys vil give dig den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841802 Kategori:

Når drømmeland kalder, er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys den ultimative invitation til din sindsro og komfort. Med sit enkle og rene look, der kombinerer slidstærkt stof og høj kvalitet, vil denne seng være det strålende centrum i dit soveværelse.

Slå dig ned og lad den justerbare sengegavl være din trofaste støtte, når du læser en bog eller ser en film. Den er designet til at give den perfekte rygstøtte og tilføje en diskret elegance til din indretning.

Vores indbyggede LED-strip tilføjer et festligt touch og skaber en farverig atmosfære, der lyser op i mørket. Du vil elske at falde i søvn til de blide nuancer af lys, der stimulerer dine sanser og skaber en beroligende stemning.

Når det kommer til komfort, kan vores madras med pocketfjedre ikke slås. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød, og sikrer en fredelig og uforstyrret søvn. Med vores hudvenlige topmadras af høj kvalitet vil du føle dig omfavnet af blødhed, mens den skåner din madras og fordobler din komfort.

Vi forstår vigtigheden af renlighed og hygiejne, derfor kan du være tryg ved, at vores madras er forseglet for at bevare sin friskhed. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Med en stilfuld lysegrå farve og holdbare materialer som stof, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, er denne seng designet til at bringe både elegance og holdbarhed til dit hjem.

Indholdet af pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, samt en nem og overskuelig brugermanual til problemfri montering. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Lad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys bringe en ny dimension af stil, komfort og drømmelignende søvn til dit soveværelse. Gør din nattesøvn til en magisk oplevelse, som du vil savne, når du er væk fra den skønne oase af ro og velvære.

Scroll to Top