vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

3.160 kr.

Få luksuriøse nætter med vores elegante kontinentalseng. Med eksklusiv LED-belysning og stilfuldt mørkegråt stof tilføjer den en sofistikeret stemning til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841803 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn i en seng, der både er stilfuld og funktionel? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys den perfekte løsning til dig. Denne seng vil blive midtpunktet i dit soveværelse og give dig en uforglemmelig søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er udført i holdbart stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og giver en behagelig soveflade. Med den justérbare sengegavl kan du finde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Skab en fantastisk atmosfære med de farverige LED-lys, der omgiver sengen. Disse LED-strips giver en behagelig belysning og tilføjer et strejf af magi i dit soveværelse.

Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og fantastisk støtte. Disse pocketfjedre absorberer effektivt stød, hvilket giver dig den bedste komfort og ro i løbet af natten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra luksus og komfort til din søvnoplevelse. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager. Vores produkt kommer med en brugervenlig manual for nem montering.

Med en længde på 55 cm er LED-strippen en fantastisk tilføjelse til sengens æstetik. Den leveres med en praktisk USB-ledning, der er nem at tilslutte. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Denne kontinentalseng er lavet af slidstærkt materiale og er nem at rengøre. Sengen kommer med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, så alt, hvad du behøver for at få en god nats søvn, er inkluderet.

Tøv ikke med at tage springet og investere i denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Gå ikke glip af muligheden for at opleve den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top