vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkegrå

3.527 kr.

Få drømmen om en luksuriøs nattesøvn til virkelighed med vores vidunderlige kontinentalseng. Det moderne design og det stemningsfulde LED-lys skaber den ultimative atmosfære. Oplev komfort og stil på en helt ny måde. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841865 Kategori:

Lad os introducere den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne drømmeseng vil ikke kun være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse, men også sikre dig en uforglemmelig og behagelig nattesøvn.

Denne seng er ikke bare smuk at se på, den er også yderst holdbar og komfortabel. Den er lavet af et slidstærkt stof, der både er åndbart og behageligt mod huden. Du kan derfor se frem til at nyde god søvn i denne seng i mange år frem.

Når det kommer til praktisk anvendelighed, er denne kontinentalseng helt i top. Sengens sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til den støtte, du har brug for, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se favoritprogrammet på fjernsynet.

Hvad der virkelig gør denne seng til noget helt særligt, er den farverige LED-strip. Denne funktion skaber en unik atmosfære i dit soveværelse og tilføjer et smukt lys i mørket. Du kan nemt vælge mellem forskellige farver og stemninger gennem LED-lyset og skabe din helt egen personlige oase.

Men komforten stopper ikke her. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres utrolige kvalitet, der sikrer en høj holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer også støj og stød, hvilket betyder, at du vil opleve minimal bevægelse, når du vender og drejer dig om natten.

For at sikre ekstra komfort og beskyttelse er der også en blød og hudvenlig topmadras inkluderet. Denne madrasbeskytter er lavet af et slidstærkt stof og vil føles blød og behagelig mod din hud.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du kan dog let klippe LED-stripen efter behov, og USB-funktionen vil fortsat fungere perfekt som før.

Selve sengen har en stilfuld mørkegrå farve, der passer perfekt ind i ethvert moderne eller klassisk soveværelse. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ for ekstra stabilitet og holdbarhed.

Dimensionerne på denne fantastiske seng er 203 x 120 x 118/128 cm (L x B x H), hvilket gør den ideel til mindre rum eller som en ekstra seng i eksempelvis gæsteværelset.

Der medfølger en brugermanual for nem og hurtig montering, så du kan komme til at nyde denne drømmeseng så hurtigt som muligt. Bemærk venligst, at en 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet, selvom sengen har et USB-stik.

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Lad dig forføre af det smukke design, den fantastiske komfort og det fortryllende LED-lys, og skab et soveværelse, du vil elske at tilbringe tid i. Gør din drøm til virkelighed med denne enestående seng.

Scroll to Top