vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

4.354 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Denne luksuriøse seng tilbyder ikke kun en behagelig nat’s søvn, men også et elegant LED-lys design – perfekt til at skabe en fortryllende atmosfære i dit soveværelse. Gør dine drømme til virkelighed i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841904 Kategori:

Skab et luksuriøst og afslappende sovemiljø med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en god nattesøvn.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun har et elegant udseende, men også er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se tv.

Men dette er ikke alt. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe et unikt og behageligt lys i mørket. Du kan vælge mellem forskellige farver og skabe den perfekte atmosfære til afslapning og ro.

Komforten er også i fokus med vores madras, der er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vores produkt leveres med en brugermanual, der gør det nemt for dig at montere sengen. Bemærk også, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengen er udstyret med et USB-stik.

Denne kontinentalseng er perfekt til dig, der ønsker en komfortabel og stilfuld seng, der kan tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag og bring elegance og komfort ind i dit hjem.

Scroll to Top