vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.406 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, luksuriøst stof og rummelig størrelse giver den en udsøgt søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841965 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn i vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil ikke kun tilføje elegance og stil til dit soveværelse, men den vil også give dig den ultimative komfort og luksus.

Med sit slidstærke stof i en attraktiv lysegrå farve vil denne seng være et smukt syn i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde godt af denne seng i lang tid fremover.

En praktisk feature ved denne seng er dens justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en bog eller se tv, vil den justerbare sengegavl give dig den perfekte rygstøtte og komfort.

Men det er ikke alt. Denne seng kommer også med en farverig LED-strip, der kan lyse op i mørket og skabe en behagelig atmosfære i rummet. Lad dig forkæle af det stemningsfulde lys, mens du slapper af og falder i søvn.

Når det kommer til komfort og støtte, så skuffer denne seng bestemt ikke. Den er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret og få den bedst mulige hvile.

Og som prikken over i’et får du en hudvenlig topmadras med din seng. Betrækket er blødt og behageligt, og det sikrer ekstra komfort og beskyttelse af madrassen. Vores topmadras er designet med din komfort i tankerne og sikrer, at hver eneste nats søvn bliver en drøm.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men være rolig, monteringen af denne seng er nem, og hver eneste detalje er beskrevet i den medfølgende brugermanual.

Giv dig selv den seng, du fortjener – vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun et sted at hvile dit hoved, men også en flot udsmykning til dit soveværelse. Bestil den i dag og lad drømmene blive virkelighed.

Scroll to Top