vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.365 kr.

Drøm dig væk til en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Øg komforten, stil og elegante atmosfære i dit soveværelse med denne stilfulde sorte seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841998 Kategori:

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil uden tvivl blive det fokuspunkt, som dit soveværelse har brug for. Med sit enkle og stilfulde stof vil denne seng ikke kun tilføre elegance til rummet, men også sikre langvarig slidstyrke og åndbarhed.

Glem ikke at tilpasse sengens højde med den justerbare sengegavl, der giver en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Men det, der virkelig skiller denne seng ud, er den flerfarvede LED-strip, der skaber en magisk stemning og lyser op i mørket.

Men komfort er også en prioritet. Denne kontinentalseng leveres med pocketfjedre i høj kvalitet, der sikrer en optimal støtte og tilpasning efter din krop. Disse fjedre absorberer også uønsket støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Den er lavet af slidstærkt materiale og er designet til at beskytte madrassen mod snavs og slid.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Dog kan du klippe LED-strippen uden problem, og kun USB-delen bliver berørt. Vores produkt leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i prisen.

Sengen er lavet af holdbart stof (100 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Den måler 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er hvid og sort, og måler hver 100 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er hvid og måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H). LED-stripen måler 55 cm, og pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madrasser, topmadras og LED-strip.

Gør din søvnoplevelse ekstraordinær med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener ingenting mindre end en himmelsk søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top