vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof lysegrå

3.048 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, komfortabel stof og en størrelse på 80×200 cm – det perfekte match til din moderne indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842004 Kategori:

Trænger dit soveværelse til en forvandling? Ønsker du en seng, der ikke kun er behagelig, men også ser fantastisk ud? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys lige noget for dig.

Denne kontinentalseng er mere end bare et sted at sove – det er et centralt element i dit soveværelse, der vil tilføje stil og elegance til din indretning. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, giver den et enkelt og rent look. Samtidig er det åndbart og særdeles holdbart, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Aldrig har det været så behageligt at slappe af efter en lang dag.

Men det er ikke kun det funktionelle ved denne seng, der gør den unik. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en helt særlig atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem en regnbue af farver – lige fra beroligende blå til energisk rød – og tilpasse lyset efter humør eller lejlighed.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. De sikrer en god nattesøvn ved effektivt at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt.

Topmadrassen er hudvenlig og behagelig. Det bløde stofbetræk gør det svært at modstå at hoppe direkte i sengen efter en lang dag.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet af hygiejniske årsager. Dette er for at sikre, at du får et helt nyt produkt af højeste kvalitet.

Livet kan være travlt, og vi ved, at du ikke har tid til komplicerede installationer. Derfor leveres denne kontinentalseng med en brugermanual, der gør monteringen til en leg. Og selvom sengen har et USB-stik, skal du selv finde en 5V USB-strømkilde, da den ikke er inkluderet.

Invitér stil og komfort ind i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad denne unikke seng blive dit eget personlige fristed, hvor du kan nyde velvære og en god nattesøvn. Din søvnkvalitet vil forbedres, og du vil vågne op frisk og klar til en ny dag. Bestil nu, og gør din søvnoplevelse uforglemmelig.

Scroll to Top