vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.228 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant LED-lys og luksuriøst stofdesign – en drøm for enhver soveelsker.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842094 Kategori:

Lad dig omfavne af en godnatssøvn og vågn op til en oase af ro og velbehag med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun en praktisk og funktionel tilføjelse til dit soveværelse, den er også en æstetisk fryd for øjet.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, der både er åndbart og moderigtigt. Den rene og enkle stil passer perfekt ind i enhver indretning og tilføjer et stilfuldt touch til rummet. Med den justerbare sengegavl kan du nyde optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se en film.

Et af de mest betagende elementer ved denne seng er den farverige LED-strip, der kan oplyse dit soveværelse med en blid og behagelig belysning. Skab den perfekte atmosfære til afslapning eller meditation med et tryk på en knap. LED-lyset er en fantastisk tilføjelse til dit soveværelse, der både vil imponere og forbedre din søvnoplevelse.

Madrasen i vores kontinentalseng er lavet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en fredelig nattesøvn. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse for at give dig en stabilitet og komfort, der er uovertruffen. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde skumfyld, tilføjer yderligere komfort og luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Dog kan man beskære den del med symbolet for sakseskær. USB-funktionen forbliver intakt uden nogen ændringer. Samtlige produkter leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri. Bemærk, at en USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Tilfredsstil enhver søvndrøm med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Vores produkt er skabt med omhu og kærlighed til detaljerne, og det er din genvej til en nattesøvn i luksus og stil. Omgiv dig selv med komfort, skønhed og en godnatssøvn i en seng, der vil forvandle dit soveværelse til et fredfyldt tilflugtssted.

Scroll to Top