vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

3.102 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort, stil og en unik atmosfære. Köb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811345 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og et elegant soveværelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof det perfekte valg til dig. Med sin enkle og rene look vil denne seng blive fokuspunktet i dit soveværelse.

Sengen er ikke kun stilfuld, men også praktisk. Du kan justere sengegavlen i højden efter behov og få den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv.

Den farverige LED-strip tilføjer en ekstra dimension til din seng. Skab en hyggelig atmosfære i mørket med farverige lys, der skinner diskret og smukt.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne seng er også utroligt komfortabel. Den har en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig perfekt til din krop og garanterer en god nattesøvn. Disse fjedre absorberer støj og stød og sikrer dig en rolig søvn hele natten.

Topmadrassen er blød og behagelig med sit hudvenlige stofbetræk. Den beskytter også madrassen, så den forbliver flot og holdbar i mange år fremover.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe den del, der er markeret med saksesymbolet, og USB-delen vil fortsætte med at fungere som før.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Forkæl dig selv med denne elegante og komfortable kontinentalseng, der vil tage dit soveværelse til nye højder. Bestil den i dag og vågn op til en vidunderlig nattesøvn hver morgen.

Scroll to Top