vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.390 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med imponerende LED-lys. Dette produkt tilføjer stil og et strejf af elegance til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811373 Kategori:

Lad dine drømme ledsage dig ind i en dyb og fredfyldt søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng vil revolutionere din søvnoplevelse og tilføje stil og elegance til dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt og åndbart stof, der giver både enkelhed og en sofistikeret fornemmelse. Du vil elske den justerbare sengegavl, der giver optimal rygstøtte, når du sidder op for at læse en bog eller se fjernsyn. Og den store overraskelse kommer i form af farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af luksus og hygge.

Men komforten bliver endnu bedre. Denne seng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, hvis du vender og drejer dig om natten. Og for at sikre en perfekt nats søvn er der en hudvenlig topmadras, der tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort.

Bemærk, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men du vil helt sikkert ikke have lyst til at returnere denne seng, når du har oplevet den ultimative luksus og komfort, den bringer ind i dit soveværelse.

Sengen er lavet af kvalitetsmaterialer som stof, krydsfiner og massivt lærketræ og kommer i målene 193 x 90 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen og topmadrassen er fremstillet af polyester og pocketfjedre, og måler 90 x 190 x 20 cm (B x L x H) og 90 x 190 x 5 cm (B x L x H) henholdsvis.

Og ja, vi gemte det bedste til sidst – LED-stripen, der er 55 cm lang og føjer en ekstra dimension af elegance til din seng. Denne funktion kræver en 5V USB-strømkilde, der ikke er inkluderet i pakken.

Alt i alt er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys en drøm, der går i opfyldelse. Bestil den i dag og bring et strejf af luksus og stil ind i dit soveværelse. Din nattesøvn vil aldrig være det samme igen.

Scroll to Top