vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.625 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er den både komfortabel og moderne. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811438 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en seng, der lyser dit soveværelse op med stil. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm i stof i en moderne lysegrå farve kan du være sikker på at opleve en god nats søvn i et stilfuldt og komfortabelt miljø.

Denne seng er mere end bare et sted at sove. Den er designet til at være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse, hvor både æstetik og funktionalitet mødes på perfekt vis.

Sengen har en slidstærk og åndbar stofbeklædning, der ikke kun ser godt ud, men også er holdbar og let at rengøre. Med den praktiske sengegavl kan du nemt justere højden, så den passer perfekt til din ryg, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Det unikke LED-lys langs sengekanten tilføjer en ekstra dimension til sengens atmosfære. Skab en farverig og hyggelig stemning med et enkelt tryk på en knap og lad lyset guide dig i søvnens land. Det vil også give dit soveværelse et moderne og futuristisk udtryk.

Men det er ikke kun sengens udseende, der gør den unik. Madrassen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer optimal støtte og komfort. Støj og bevægelse absorberes effektivt, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort og blødhed til din oplevelse. Bemærk, at topmadrassen skal behandles med forsigtighed af hygiejniske årsager og ikke kan returneres efter åbning.

Selvfølgelig kan denne fantastiske kontinentalseng ikke være alt uden enkel og nem montering. Brugermanualen medfølger, så du er klar til at nyde den ultimative soveoplevelse på ingen tid.

Oplev selv fordelene ved vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm i en elegant stof lysegrå farve. Skab en hyggelig atmosfære i dit soveværelse og nyd en nattesøvn, der vil give dig energi og velvære hver morgen. Bestil nu og fordyb dig i ren luksus.

Scroll to Top