vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.031 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med inspirerende LED-lys og stilfuldt stof i lysegrå, er dette produktet, der fuldender din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811539 Kategori:

Forestil dig en seng, der oser af elegance og komfort. En seng, der ikke kun er et sted, hvor du sover, men også et sted, hvor du kan slappe af og nyde øjeblikke for dig selv. Dette er præcis, hvad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys tilbyder.

Med sit enkle og rene look vil denne seng med sin lysegrå stofpolstring tilføje en sofistikeret touch til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men det er også åndbart og sørger for, at du sover komfortabelt hele natten.

En praktisk justerbar sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse den nøjagtigt efter dine behov og nyde optimal komfort i enhver position.

Men denne seng er mere end bare stil og funktionalitet. Forvandl dit soveværelse til et stemningsfuldt rum med det farverige LED-lys. Skab en beroligende atmosfære og lad lyset guide dig i mørket.

Når det kommer til komfort, går vi ikke på kompromis. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Med denne madras kan du få en afbalanceret og dyb søvn hver nat.

For at fuldende din søvnoplevelse inkluderer vi også en hudvenlig topmadras. Den er blød og behagelig og giver dig den ekstra støtte og komfort, du har brug for. Bemærk, at topmadrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager.

Du behøver ikke bekymre dig om montering. Vores produkt leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt og problemfrit for dig at samle sengen. Bemærk, at et USB-strømstik ikke er inkluderet, men det er nemt at tilslutte en certificeret 5 V USB-strømkilde.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er mere end bare en seng. Den er en invitation til en afslappende og luksuriøs søvnoplevelse. Gør dit soveværelse til et rum, der udstråler stil og komfort med denne fantastiske seng. Anskaf dig den i dag og lad drømmene begynde.

Scroll to Top