vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.608 kr.

Få stilfuld komfort i dit soveværelse med vores innovative kontinentalseng med LED-lys. Oplev den ultimative søvnoplevelse – opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811602 Kategori:

Forestil dig en seng, der ikke blot er et sted at sove, men også et sted at drømme og fordybe sig. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er netop det. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en æstetisk oase af komfort, stil og funktionalitet.

Lad os starte med selve rammen. Vores sengeramme er fremstillet af en kombination af slidstærkt stof, krydsfiner og konstrueret træ for at sikre en solid og holdbar konstruktion. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og modstandsdygtigt over for slitage – perfekt til en seng, der skal bruges hver dag.

En af de særlige funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan tilpasse højden på sengegavlen, så den passer perfekt til dine behov. Det giver ikke kun en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men det tilføjer også et elegant touch til sengens design.

Nu kommer vi til det virkeligt magiske element – det farverige LED-lys. Med vores LED-strip kan du skabe en stemningsfuld belysning i dit soveværelse. Lys har en utrolig effekt på vores humør og kan virkelig forvandle et rum. Denne seng giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære til afslapning og søvn.

En god seng er ikke kun smuk og behagelig at se på, den skal også være behagelig at ligge i. Vores seng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres yderst høje kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop. De absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen og giver dig en dybere, mere afslappet søvn.

For at øge komforten har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af blødt og slidstærkt stof, der føles lifligt mod huden. Du kan være sikker på, at hver nats søvn vil være en ren fornøjelse.

Vi har tænkt på alle detaljer for dig. Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual til nem montering. Det har også et USB-stik til bekvem opladning, men bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil ikke blot tilfredsstille dine behov for komfortabel søvn, men også opgradere dit soveværelsesindretning til et helt nyt niveau. Gør dig klar til at drømme og sove som aldrig før med denne fantastiske seng.

Scroll to Top