vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

3.902 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med det indbyggede LED-lys og det blå stofdesign tilføjer vi en luksuriøs touch til dit soveværelse. Din nattesøvn har aldrig set bedre ud.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811607 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og æstetik.

Stoffet på denne kontinentalseng er både slidstærkt og åndbart, hvilket giver dig en seng i absolut topkvalitet. Det enkle og rene look skaber en moderne og elegant stemning i rummet.

Sengens sengegavl er ikke kun praktisk, den er også justerbar i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen. Du kan nyde din yndlingsbog eller se fjernsyn i en komfortabel position.

Men det er ikke alt. Der er en farverig LED-strip integreret i sengen, som du kan bruge til at skabe et fantastisk lys i mørket. Tænd for fyrværkeriet af farver og skab en beroligende atmosfære i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng leveres også med en madras med pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen.

For at sætte prikken over i’et får du også en hudvenlig topmadras med det bløde og komfortable stofbetræk. Denne madrasbeskytter giver dig en ekstra luksuriøs følelse og sørger for, at du vågner op frisk og energisk hver morgen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan klippe det del af LED-striben, der er markeret med et saksesymbol, så den passer perfekt til din seng.

Så hvorfor vente? Skru op for stil og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå. Med denne seng kan du skabe din egen drømmeoase og nyde en god nattesøvn. Bestil din seng i dag og vågn op til et nyt niveau af luksus og velvære.

Scroll to Top