vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof lysegrå

3.046 kr.

Illuminer dit soveværelse og oplev den ultimative komfort med vores eksklusive kontinentalseng. LED-lys, stilfuldt design og fantastisk kvalitet – perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839694 Kategori:

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse hver nat med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig den komfort og støtte, du fortjener.

Vi har valgt et slidstærkt og åndbart stof til sengens design, hvilket giver et enkelt og rent look. Du vil glæde dig over dets holdbarhed og den behagelige følelse af stoffet mod din hud.

En praktisk justérbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv, får du fremragende støtte og komfort.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip, der skaber en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Du vil kunne skabe stemningsfuldt lys og finde din indre ro før du drømmer sødeligt natten igennem.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du en høj kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig ergonomisk til din krop, absorberer stød og bevægelse og sikrer den bedste søvnkvalitet.

Vores komfortable topmadras er ikke kun blød og hudvenlig, den beskytter også din madras og forlænger dens levetid. Du vil elske den behagelige følelse mod din krop, når du synker ned i sengen.

Bemærk, at vi har taget hygiejne alvorligt, og derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du bliver SÅ tilfreds, at det ikke vil være et problem.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er nem at samle med den medfølgende brugermanual. Og selvom USB-stikket er inkluderet, skal du huske at have en certificeret 5 V USB-strømkilde.

Sengens dimensioner er 203 x 80 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen er 80 x 200 x 5 cm (B x L x H). Vi har tænkt på alt.

Forkæl dig selv med en eksklusiv soveoplevelse og køb vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof i dag. Gør din søvn til noget særligt og vågn op forfrisket hver morgen.

Scroll to Top