vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.497 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med sit indbyggede LED-lys og luksuriøse mørkebrune stof, vil denne seng sikre dig en god nattesøvn og et elegant soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839759 Kategori:

Oplev en god nattesøvn i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof, strålende som en stjerne. Denne seng vil ikke bare være et fantastisk fokuspunkt i dit soveværelse, men den vil også give dig den ultimative komfort og stil.

Denne seng er ikke kun smuk at se på, men den er også utroligt slidstærk. Det enkle og rene look i det åndbare og slidstærke stof vil give dig en behagelig og uforstyrret søvn, nat efter nat. Og med den praktiske justerbare sengegavl får du den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Men det bedste ved denne seng er uden tvivl det farverige LED-lys. Skab et magisk lys i mørket og nyd en unik atmosfære i dit soveværelse. Med en madras fyldt med individuelle, høj kvalitets pocketfjedre, vil du opleve en perfekt tilpasset støtte. Disse fjedre reducerer effektivt støj og stød, når du bevæger dig rundt, og sikrer dig en rolig og behagelig søvn.

Hos vidaXL går vi op i dit helbred og komfort, derfor er vores topmadras lavet af hudvenligt materiale for at give dig den ultimative blødhed og komfort. Bemærk, at delen med saksesymbolet kan klippes, og USB-funktionen vil stadig fungere som før. Vores produkt kommer med en nem og hurtig montering, og husk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Kontinentalsengen er fremstillet af førsteklasses materialer som holdbart stof, krydsfiner og massivt lærketræ. Mål: 203 x 90 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen har en størrelse på 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H). LED-strippen er 55 cm lang med en DC 5V spænding. USB-ledningen er 150 cm lang, og strømkablet er 30 cm langt. Med en IP65-tæthed er LED-strippen også vandafvisende og holdbar.

Forkæl dig selv med denne imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof, og oplev en nattesøvn i luksus og stil. Din søvn og velvære er vores prioritet, og denne seng vil gøre drømmene til virkelighed. Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip.

Scroll to Top