vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.248 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores innovative kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys skaber en beroligende atmosfære. Ideel til moderne soveværelser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839787 Kategori:

Oplev en ultimativ soveoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Denne fantastiske seng vil omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit enkle og rene look passer den til enhver indretning og skaber et fredfyldt rum til at slappe af og genoplade.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til sengen, som både er åndbart og holdbart. Dette sikrer, at sengen ikke kun ser godt ud, men også vil vare i mange år fremover. Og med den praktiske justerbare sengegavl kan du finde den perfekte position, når du læser en god bog eller ser fjernsyn.

Men det er ikke alt ved denne seng. Den er også udstyret med farverige LED-lys, der tilføjer en ekstra dimension til din nattesøvn. Du kan skabe et stemningsfuldt rum ved at vælge mellem forskellige farver og skabe den perfekte atmosfære til din søvn.

En god nats søvn er afgørende for vores velvære, og vi har derfor sikret os, at du får den bedst mulige komfort med vores pocketfjedre i madrassen. Disse fjedre tilpasser sig din kropskontur og absorberer eventuel uro, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Vi har også inkluderet en hudvenlig topmadras for at give dig ekstra komfort og beskyttelse. Den bløde og behagelige overflade gør det svært at stå op om morgenen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt at samle den. Bemærk, at USB-strømkilden til LED-lyset ikke er inkluderet i pakken.

Skab et soveværelse, der skiller sig ud, og opnå den bedste søvn i vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Gå ikke glip af denne enestående mulighed.

Scroll to Top