vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

3.133 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og en luksuriøs mørkegrå stofbeklædning er denne seng perfekt til en moderne indretning. Skab en oase af ro og afslapning i dit eget soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839788 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores magiske kontinentalseng med LED-lys. Denne fantastiske seng vil ikke kun give dig en god nats søvn, men vil også bringe en gnist af elegance og sofistikering ind i dit soveværelse.

Lad os starte med det flotte og slidstærke stof, der udgør rammen af sengen. Med sit enkle og rene look vil det tilføje en sublimt elegant touch til dit rum. Stoffet er ikke kun åndbart og behageligt, men det er også holdbart, så du kan nyde sengen i lang tid fremover.

Sengegavlen er også ekstremt praktisk og alsidig. Du kan nemt justere højden for at finde den perfekte position til dine behov. Den giver en fremragende støtte til din ryg, når du vil nyde en god bog eller se TV i sengen – intet mindre end den ultimative komfort.

Lad os ikke glemme det magiske element ved denne seng – LED-lyset. Med en farverig LED-strip får du et spektakulært show af lys, der bringer din seng til live og skaber en fantastisk atmosfære. Du kan nå nye højder af afslapning og ro ved at vælge din foretrukne farve og lysstyrke.

Hvad angår komforten, kan du være sikker på, at vi har tænkt på det hele. Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en optimal søvnkvalitet. Med deres evne til at absorbere støj og bevægelse kan du roligt vende og dreje dig uden at forstyrre din partner.

For at tilføje endnu mere komfort er vores topmadras både blød og hudvenlig. Med dens slidstærke stofbetræk får du en ekstra lag af luksus, der føles fantastisk mod din hud. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Bemærk dog, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, så du skal sørge for at tilkøbe en certificeret 5 V USB-strømkilde separat.

Med mål på 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H) til sengen, 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 100 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, kan du nyde rigelig plads til en god nat’s søvn.

Tag springet ind i luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er mere end bare et møbelstykke – den er en oplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et fredfyldt og drømmende paradis. Så tøv ikke med at forkæle dig selv med ultimativ komfort og en visuel fest af lys.

Scroll to Top