vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

5.219 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign er den perfekt til at løfte din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839922 Kategori:

Nyd en luksuriøs og komfortabel nattesøvn med vores omhyggeligt udformede vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkebrun farve. Denne imponerende seng er et elegant og stilfuldt fokuspunkt for ethvert soveværelse, og den vil give dig den ultimative søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, men den er også utroligt holdbar og åndbar takket være det slidstærke stof, som er både praktisk og elegant. Med den justerbare sengegavl kan du finde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

For at tilføre ekstra glamour og stemning har denne seng en farverig LED-strip, der skaber et atmosfærisk lys i mørket. Du kan tilpasse lyset efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Ikke alene er denne seng visuelt og komfortabelt tiltalende, den er også udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en behagelig støtte, men de absorberer også støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

For at tilføje yderligere komfort og beskyttelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt betræk. Denne topmadras er ikke kun behagelig at ligge på, men den beskytter også din madras og forlænger dens levetid.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, så du får en problemfri oplevelse med at montere og bruge denne kontinentalseng. Derfor leveres produktet med en brugervenlig vejledning, der sikrer en nem og smidig montering.

Bemærk, at denne seng leveres med et praktisk USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet. Sengen leveres også med en IP65 tæt LED-strip og har en længde på 55 cm, der kan klippes til efter behov.

Skab det perfekte sovemiljø og tilføj en luksuriøs stemning til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Med denne seng er en god nattesøvn og en unik stil lige inden for rækkevidde.

Scroll to Top