vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

5.357 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores stilfulde kontinentalseng i lysegrå stof. Det indbyggede LED-lys tilføjer en ekstra touch af elegance. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840709 Kategori:

Med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys får du ikke bare en god nattesøvn, men også et smukt og stilfuldt fokuspunkt til dit soveværelse. Denne seng er skabt til at imponere.

Stoffet, der er brugt til at polstre sengen, er både slidstærkt og åndbart. Det giver sengen et enkelt og rent udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Du kan nyde den sublime komfort og den slidstærke kvalitet i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Det betyder, at du kan få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser din yndlingsserie. Alting er muligt med denne seng.

Men det er ikke alt. Med de farverige LED-lys, der er indbygget i sengen, kan du skabe en atmosfære, der passer til enhver stemning. Uanset om du vil skabe en romantisk og afslappende stemning eller en festlig og farverig atmosfære, er valget dit.

Madrassen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet. De individuelle fjedre giver en høj holdbarhed og tilpasningsevne. De reducerer effektivt støj og stød, når du bevæger dig rundt. Du kan glæde dig til en behagelig og rolig nattesøvn hver eneste nat.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt mod din hud. Du kan være sikker på en god nattesøvn uden ubehagelige overraskelser. Og for at opretholde en optimal hygiejne kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med denne kontinentalseng får du ikke bare en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-lys, du får også et stykke håndværk, der er lavet med omhu og sans for detaljer. Alt, du skal gøre, er at følge den nemme brugermanual for at samle sengen, og snart vil du kunne nyde en førsteklasses soveoplevelse.

Bemærk, at USB-strømkilden til LED-lyset ikke er inkluderet i pakken. Du kan dog nemt tilslutte den medfølgende USB-ledning til en 5 V strømkilde, så du kan tænde og slukke lyset efter behov.

Tag din søvnoplevelse til næste niveau med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Livet er for kort til at sove på noget mindre end det bedste. Så hvorfor vente? Bestil din seng i dag og oplev den ultimative komfort i dit eget hjem.

Scroll to Top