vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkebrun

5.530 kr.

Oplev en luksuriøs og moderne nattesøvn med vores eksklusive kontinentalseng. Det unikke LED-lys og den stilfulde mørkebrune stofbeklædning gør det til det perfekte valg for en fuldendt søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840712 Kategori:

Skab et drømmeagtigt soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet – den er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et afslappende og beroligende rum.

Fremstillet med slidstærkt stof, kombinerer denne seng stil og funktionalitet på smuk vis. Med sit enkle og rene look tilføjer den elegance til ethvert rum. Stoffet er åndbart og slidstærkt, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

For ekstra komfort og praktisk brug kan sengens hovedgærde justeres i højden. Dette giver dig mulighed for at finde den perfekte position, når du ønsker at læse en god bog eller se tv i sengen.

Et af højdepunkterne ved denne seng er den farverige LED-strip, der tilføjer en magisk atmosfære i soveværelset. Lad lyset føre dig ind i en verden af ro og afslapning, mens du glider ind i drømmeland.

Madrassen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en holdbar og behagelig overflade, men de absorbere også støj og stød, når du bevæger dig om natten. Du vil opleve en smidig og støttefuld nattesøvn.

For at fuldende oplevelsen har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er både slidstærk og behagelig at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng kommer med en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle den. Du skal blot tilføje en 5 V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet, og du er klar til en nattesøvn i luksus.

Skab elegance og raffinement i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Dette er ikke bare en seng – det er en oplevelse af komfort og skønhed. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top