vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof lysegrå

3.013 kr.

Skab en luksuriøs og afslappende atmosfære i dit soveværelse med vores innovative kontinentalseng med LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil – en drøm, der går i opfyldelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840717 Kategori:

Med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en god nats søvn, men også et fokuspunkt i dit soveværelse. Denne seng er både elegant og funktionel, og vil helt sikkert forvandle din soveoplevelse til ren luksus.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stofbetræk i en smuk lysegrå farve, der giver et enkelt og rent udseende. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, så sengen vil holde i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov, og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du behøver ikke bekymre dig om dårlig belysning, fordi denne seng er udstyret med en farverig LED-strip. Skab en stemningsfuld atmosfære ved hjælp af farverige LED-lys, der giver lys i mørket og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Det, der virkelig adskiller denne seng fra andre, er madrassen med indbyggede pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og er ekstremt holdbare. De tilpasser sig kroppens konturer og giver den nødvendige støtte og komfort for en god nattesøvn. Fjedrene er også fantastiske til at absorbere støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig i sengen.

Topmadrassen er lavet af hudvenlig polyester og fjedrene er dækket af et slidstærkt og behageligt stofbetræk. Denne kombination af materialer sikrer en blød og komfortabel overflade, der vil give dig en ultimativ søvnoplevelse.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, kommer sengen med en brugermanual, der guider dig gennem en problemfri montage. Der er også en USB-forbindelse til rådighed, så du kan tilslutte dine enheder og have dem inden for rækkevidde.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær ikke bekymret, kun den del af LED-stripen med saksesymbolet kan klippes, og den del med USB-forbindelsen vil fortsætte med at fungere som før.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det perfekte valg for dem, der ønsker stil og komfort i deres soveværelse. Så hvorfor vente? Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og nyd godt af denne fantastiske seng.

Scroll to Top